Weten wat ik schrijf, lees en naar luister? Abonneer je op mijn nieuwsbrief

Avalons Nieuwsbrief

Wekelijks lees ik behoorlijk wat artikelen weg. De één over een onderwerp dat interessant genoeg is om zelf over te schrijven, een ander waarschijnlijk omdat ik het grappig/bijzonder/hysterisch vond.

Omdat ik niet alleen mijn vriendinnen wil lastig vallen met deze vondsten, besloot ik om een nieuwsbrief te maken. Hierin verzamel ik wekelijks alle artikelen die ik zelf schreef, maar ook de artikelen die ik interessant of leuk genoeg vond om te delen.

Verder speur ik nogal wat af op het internet, en kom ik dus ook met regelmaat andere leuke dingen tegen. Producten, grappige filmpjes, noem maar op. Ook deze houd ik bij in die nieuwsbrief. En omdat ik mijn dagen niet alleen maar verdoe achter mijn laptop, maar ook aardig wat onderweg ben – tijdens het wandelen met Sjaak of op de fiets bijvoorbeeld – luister ik zo nu en dan naar een podcast. Je raadt het misschien al: de podcasts die me het meeste bijblijven stop ik natuurlijk ook gewoon in deze nieuwsbrief.

Reden genoeg dus om je even te abonneren. Daar heb ik een mooi formuliertje voor aangemaakt, aan de rechterkant van deze pagina. Mocht je dat niet helemaal begrijpen, dan kun je je ook gewoon via deze link aanmelden. Wel doen hè? Vind ik extra leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *