About

Avalon Boots

Hi!

Sinds januari 2018 ben ik voor mezelf begonnen als freelance tekstschrijver. De voornaamste reden om hiermee te beginnen, is omdat ik samen met mijn vriend en hondje Sjaakie in februari 2018 naar Valencia ben verhuisd. Vanuit hier heb ik de vrijheid om te doen en laten wat ik wil. Dus ook wat betreft mijn werk.

Via mijn persoonlijke Instagramaccount kun je op de hoogte blijven van mijn avonturen, maar hier zal ik zo nu en dan ook wat blogs over schrijven.

Daarnaast heb ik een liefde voor planten. En het liefst inspireer ik anderen hiermee. Mijn planten-avonturen kun je volgen via mijn andere Instagramaccount. En mocht je dat nog niet gezien hebben, ook hier schrijf ik over op mijn website onder het kopje Avalon Botanique.

Op dit moment ben ik werkzaam voor Ondertussen.nl, Vance.nl en Herhealth.nl. Ik heb soms nog wel een gaatje over in mijn agenda, dus wil je een artikel van mijn hand of heb je iemand nodig die een spellingscheck kan doen? Hola! Stuur me een berichtje en wie weet kunnen we samenwerken.

Geef een reactie