Maandoverzicht: dit deden we de laatste paar weken van mei

De maanden vliegen hier voorbij, en ook in mei hebben we aardig wat gedaan. Zo kwam Marlot langs, wat ik al in de vorige post geschreven had. Kwamen Boke en Judy en hun moeders ons opzoeken omdat die hier een paar dagen vakantie aan het vieren waren én kwamen m’n moeder en Bas hier een klein weekje genieten van het Spaanse leven.

Ik vergeet heel vaak foto’s te maken van de dingen die we doen, maar ik ga m’n best doen om hier meer een gewoonte van te maken. Wel heb ik een fantastische app ontdekt waarmee je grappige collages kunt maken. Deze probeer ik nu dus zo veel mogelijk te gebruiken. Handig voor dit soort overzichten. 😉

Mei in Valencia

Hier zitten we bij één van onze favoriete restaurantjes aan het einde van de boulevard, La Giraf. Dit is officieel niet meer Valencia stad (wel de provincie). Je kunt hier vet lekkere crèpes eten en de brunches zijn heerlijk. Het personeel is super vriendelijk en je hebt geen gekke lange wachttijden zoals het overvolle tentje dat ernaast zit, La Mas Bonita. Dat tentje wordt op vrijwel elke blog super hoog aangeschreven. Je kunt hier ook super lekker zitten en heerlijke taarten eten. Maar ik vind het niet de moeite waard om een half uur op een plekje te moeten wachten.

Verder ben ik de afgelopen weken best druk met werk, wat ook heel fijn is. Ik was een weekje niet op kantoor geweest omdat m’n moeder en Bas hier waren, maar vanaf morgen ga ik daar weer heen. Ook wel fijn om weer tussen de werkende mensen te zitten in plaats van thuis!

Geef een reactie