Over mij

Hi!

Mijn naam is Avalon en ik ben 27 jaar. Sinds januari 2018 ben ik voor mezelf begonnen als freelance tekstschrijver. Als zzp’er heb ik de vrijheid om te werken waar ik maar wil, en met wie ik maar wil. Dat waren voor mij de grootste voordelen.

Via mijn persoonlijke Instagramaccount houd ik je op de hoogte van mijn avonturen, maar ik zal mijn best doen om ook op mijn website hier genoeg updates over te plaatsen.

Daarnaast heb ik een liefde voor planten. En het liefst inspireer ik anderen hiermee. Mijn planten-avonturen volg je via mijn andere Instagramaccount. Mocht je het nog niet gezien hebben, hier schrijf ik zo nu en dan over op mijn website onder het kopje Avalon Botanique.

Ik ben onder andere werkzaam (geweest) voor Vance.nl, Founders, Herhealth en Ondertussen.nl. Het liefst schrijf ik over persoonlijke ontwikkeling en groei, actualiteiten, geld, carrière of natuurlijk over planten.

Zo nu en dan heb ik wat tijd over die ik natuurlijk graag opvul. Wil je een artikel van mijn hand of heb je iemand nodig die een spellingscheck kan doen? I’m your girl! Stuur me een berichtje en wie weet kan ik iets voor je betekenen. (info@avalonboots.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *