Weekoverzicht: familie, verjaardag en taart

Zo, dat was me een weekje wel! Zoals je vorige week al kon lezen, was de complete familie hier in Valencia. Druk, maar heel erg gezellig! Zo konden we met z’n allen de beste dag van het jaar vieren, onze verjaardag (14 november, duh). En hebben we nog meer leuke dingen samen gedaan:

Maandag

Na een zondag met prachtig weer en lekkere hapjes, stond er voor maandag een fietstour gepland. Ik was van plan om in de ochtend nog even met Shiron en Boy te ontbijten bij het altijd-veel-te-drukke Dulche de Leche. Ik had nogal moeite om mijn bed uit te komen en kwam daardoor veel te laat. Ik kon nog net op tijd een croissant en een koffie to go krijgen, om vervolgens naar de fietstour te fietsen. Dave zag het niet zo zitten om met zo’n groep Hollanders op de fiets te stappen, dus die besloot thuis te blijven om door te werken.

  

 

Mocht je je afvragen wie de deelnemers van Wie Is De Mol 2018 zijn? Wij zijn het.

Dinsdag

Na twee volle dagen, moest ik dinsdag weer even aan het werk. Ik was kapot van de afgelopen dagen dus ik vond het ook wel erg lekker om tussen de drukte door een dagje voor mezelf te hebben. In de avond aten we met z’n allen bij het héérlijke tentje Taberna Jamón Jamón, waar Boy, Shiron en ik om 12.00 uur jarig waren. Feest!

Woensdag

Vandaag dé dag: onze verjaardag, ook al hadden we het de avond ervoor al uitgebreid gevierd. Ik ben echt super verwend met hele lieve cadeautjes van iedereen. Vandaag moest natuurlijk taart gegeten worden en was het de laatste dag van mama en Bas, Shiron en Boy. Eigenlijk hebben we niet veel meer gedaan dan van terras naar terras wandelen. De perfecte activiteit voor een verjaardag als je het mij vraagt!

 

Donderdag

Na deze gezellig dagen, was het weer tijd om ook wat werk te verrichten. Papa bleef nog een paar extra dagen en kwam in de middag richting onze buurt. Het weer was dramatisch. Het bleef maar regenen en we hadden eigenlijk niet zo veel te doen. Aan de andere kant ook best wel lekker. We hebben heerlijk geluncht bij het tentje bij ons om de hoek. Het menu del dia (menu van de dag) kost 9,80 en daarvoor krijg je een voor- en hoofdgerecht én koffie of gebak. In de avond zijn we naar een pizzeria bij ons in de buurt gegaan waar je pizza’s van een meter lang kunt bestellen. Daar moesten natuurlijk even foto’s van gemaakt worden, lol. 😂

Vrijdag

De laatste dag van papa, dus daar moesten we nog even gebruik van maken. Hij was hier nu voor de derde keer en vrijwel elke keer zijn we gaan eten bij Casa Montaña. Het blijkt dat je hier ook prima kunt lunchen, dus namen we hem toch nog even mee naar dit heerlijke restaurantje. Eén ding: het regende pijpenstelen. Er lagen méga grote plassen en ondanks onze paraplu’s, kwamen we hier kleddernat aan. Het eten maakte gelukkig een hoop goed. 😉

Zaterdag en zondag

Door alle dagen was ik vrijwel niet aan werken toegekomen. Heerlijk natuurlijk, maar er moest ook het een en ander ingehaald worden. Aangezien het weer nog steeds niet erg lekker is, waren dit de perfecte dagen om al het werk in te halen.

Volgende keer weer een gezellig drukke week: Marlot komt namelijk een paar dagen langs in Valencia!

One Reply to “Weekoverzicht: familie, verjaardag en taart”

  1. Super leuk artikel ben benieuwd naar je volgende week overzicht!

Geef een reactie