Weekoverzicht: gezellig bezoek en nog meer eten

Een nieuwe week betekent een nieuw weekoverzicht! Ik zit er helemaal lekker in met de weekoverzichten. Het leuke is dat ik op deze manier eindelijk een plekje heb voor alle foto’s die ik maak. En het zorgt ervoor dat ik wat vaker foto’s maak, want dat vergeet ik negen van de tien keer. Gelukkig heb ik Dave die dat wel graag doet en steel ik heel af en toe zijn foto’s. Anyways: ook deze week was weer druk te noemen, maar vooral heel erg gezellig met Marlot op bezoek!

Maandag

Het weer was begin deze week ook nog niet zo erg lekker. Heel veel regen en wind. Toen we over het strand wandelden leek het alsof we in Nederland waren. Niets is natuurlijk minder waar. Ik had de hele dag gewerkt en in de avond zijn Dave en ik naar Ruzafa gegaan om een drankje te drinken met Marlot. Die was namelijk net geland en kwam bij ons in Valencia op bezoek, gezellig!

Dinsdag

De dag begon goed met wat zonnestralen. Ik werkte in de ochtend om in de middag richting Marlot te fietsen, met Sjaakie voorop. Ondanks de zonnestralen in de ochtend, begon het aan het einde van de dag toch aardig te regenen. We dronken koffie bij Bluebell Coffee en gingen door naar Artysana voor een wijntje.

Bluebell coffee

Daarna wandelden we naar Lambrusqeria voor vét lekker Italiaans eten. Daar hadden we trouwens geluk, want we mochten gewoon met Sjaakie binnen zitten. Dat kom echt niet vaak voor in de restaurants in Valencia.

Woensdag

In de ochtend heb ik weer gewerkt en in de middag kwam Mar richting ons gefietst. We hebben geluncht, over het strand gewandeld, drankjes gedaan bij mijn lievelings La Fabrica de Hielo. In de avond zijn we gaan eten bij mijn andere lievelings: Casa Montaña. Hier hebben we inmiddels met bijna iedereen die is langsgekomen gegeten, alleen met Mar nog niet. Het eten was natuurlijk weer heerlijk (de wijn trouwens ook). We besloten dat er nog even een afsluitende foto gemaakt moest worden, want de volgende ochtend vloog Marlot alweer terug naar Amsterdam.

 

 

Donderdag

Eindelijk rust! Het voelde alsof kerst voorbij was, zoveel had ik gegeten en gedronken. Tijd voor een detox, want men, m’n lichaam kan dit niet meer aan. Daar komt bij dat het ook eindelijk tijd was om echt rust te nemen, nu er voorlopig niemand meer langskomt. Al dat bezoek is natuurlijk súper gezellig, maar kost ook behoorlijk wat energie.

Vandaag dus niet zoveel gedaan. Wel kreeg ik dit FANTASTISCHE cadeau van Sarah, een Amaryllisbol:

Vrijdag

Het was tijd om weer even flink aan de bak te gaan. Ik ben vandaag begonnen met de Instagram cursus #givemeINSTApeace van mindfulness coach Nicoline. Dat kwam perfect uit na deze drukke weken. Verder heb ik alleen wat plaatjes van mijn wandelingen met Sjaakie geschoten.

Cabanyal 

Dit is een van de typische vissershuisje in Cabanyal, die op de werelderfgoed lijst staan. 

Zaterdag

Zaterdag was echt een heerlijke dag. Dave en ik hadden in de ochtend allebei gewerkt en besloten in de middag een flink stuk te wandelen, om daarna te lunchen bij Bastaard Coffee & Kitchen. Ik werk hier wel eens in de ochtend en wist niet dat ze naast het ontbijt nog veel meer lekker eten hadden. Aanrader dus!

 

Bastaard Coffee & Kitchen Bastard Coffee & Kitchen2

Check ff hoe lekker die frietjes eruit zien (de Franse frietjes kennen ze hier niet echt). En die taart! 😱

Zondag

Ook zondag heb ik weer gewerkt, maar óók een heerlijke strandwandeling gemaakt met Sjaakie. Het was super lekker weer dus heb er heel lang over gedaan. Sjaak kwam onderweg een dode krab tegen (of wat daar nog van over was) en wilde daarmee spelen. Oh en hij loopt steeds vaker het water in! Wie had dat ooit verwacht.. 😉

Tot volgende week!

Geef een reactie