Weekoverzicht: nieuwe coupe en nieuwe plekken ontdekt

Op de een of andere manier vliegen de weken hier voorbij. Dat is misschien dan ook wel een van de redenen dat ik deze weekoverzichten – in ieder geval voor mezelf – wil blijven maken. Dan kan ik er af en toe even in terugbladeren om te zien wat we allemaal gedaan hebben. Ook deze week hebben we weer veel gedaan. Ik ben, sinds tijden, naar de kapper geweest, we vierden Valentijnsdag en hebben gesport!

Kapper

Op dinsdag ging ik sinds tijden weer eens naar de kapper. Ik vond dat het wel weer eens tijd was voor een totaal nieuw kapsel. Eigenlijk wilde ik al heel lang weer eens een pony, maar toch twijfelde ik daar te veel over. Nu uiteindelijk toch gedaan en ik ben er vet blij mee. Eindelijk weer eens iets anders.

In de ochtend liep ik met Sjaakie richting het strand. Heerlijk om te ontdekken dat de zon tegenwoordig alweer iets eerder opkomt. Op naar de zomer!

Ook leuk om te vertellen: ik werd door mijn ex-collegaatje Tessa geïnterviewd voor Workjuice over verhuizen naar het buitenland en freelancen. Je leest het hierrr!

Valentijnsdag

Veel mensen vinden het een ‘commerciële dag’, maar I luv it. Valentijnsdag is toch gewoon de perfecte reden om lekker samen uit eten te gaan? En dat deden we dan ook. Ik had al een tijdje een tentje op het oog dat bij ons in de buurt zit, dus dit leek me een goede reden om hier eens te gaan eten. In de ochtend hebben we nog een potje tennis gespeeld, om al dat eten een beetje te compenseren. Een beetje dan.

Fietstocht door het park

Op zaterdag besloten we dat het tijd werd om weer eens naar het centrum van Valencia te fietsen, dat was namelijk al best een tijdje geleden. Ik had een super mooie plek op Instagram voorbij zien komen waar ik heel graag heen wilde, dus dit kwam perfect uit. Het bleek nogal druk te zijn bij Convent Carmen en we waren net iets te laat – de keuken was al dicht tegen de tijd dat we eten wilden bestellen. Sjaak had al snel weer nieuwe vrienden gemaakt, zoals je ziet.

Daarna besloten we door het Turia park terug te fietsen, zodat Sjaakie lekker een stuk met ons mee kon rennen. Daarna aten we wat bij Beirut – één van m’n lievelingsrestaurants hier. We konden hier nog lekker in het zonnetje, ideaal dus.

Weekend ritueel

Zoals ik vorige week ook al schreef, hebben we inmiddels een lekker ritueel in het weekend. Met de nadruk op lekker. We lopen naar Bastard Kitchen & Coffee met Sjaak, om daar te kunnen genieten van de heerlijke pancakes en lekkere koffie.

Verder heb ik eindelijk het boek uitgelezen waar ik al tijden in aan het lezen ben. Ik had als doel om dit jaar elke maand twee boeken te lezen, maar ik loop een klein beetje achter op schema. Eerder las ik al Zeik Niet Zo (heel grappig, zeker een aanrader), en nu heb ik ook You Are A Badass uit. Deze is vooral heel fijn om te lezen wanneer je op het punt staat om wat dingen te veranderen in je leven. Het helpt je net even dat zetje te geven dat je wellicht nodig had. Ook een aanrader dus!

Verder hadden onze Italiaanse vrienden een basketbal gekocht en besloten zij dat het tijd was voor een potje. Niet mijn favoriet, lol, maar het was heel erg gezellig. Het is me zelfs gelukt om een aantal punten te scoren. Sjaakie was aan het einde van de dag kapot van al het rennen deze week. All good, we doen het komende week iets rustiger aan. De week sloten we in stijl af: met pizza’s.

Geef een reactie