Weekoverzicht: strandwandelingen en etentjes

Al een aantal dagen staat er op mijn to do-lijst dat ik weer moet gaan schrijven voor mezelf. Toch heeft het even geduurd voordat ik daadwerkelijk weer aan de slag ging. Ik had geen inspiratie voor mijn eigen website en maar weinig zin om hieraan te beginnen. Toch vind ik het wel leuk om foto’s terug te zien, vooral omdat de tijd vliegt. Ik maakte eerder een artikel over de hoogtepunten in Valencia en een maandoverzicht. Maar toen bleef het stil. Juist daarom besloot ik om te beginnen met een weekoverzicht. Deze week stond vooral in het teken van strandwandelingen en etentjes.

Maandag

Elke maandag begin ik rustig aan wat werk betreft. Meestal schrijf ik wat artikelen, ga ik op zoek naar nieuwe ideeën en zorg ik ervoor dat ik de week met een frisse blik kan starten. Nu het weer wat kouder is in Valencia, is het strand door de week vrijwel leeg. Heerlijk om weer lange strandwandelingen te kunnen maken met Sjaakie en Dave!

strandwandeling1 

Don’t forget to clean the shit. 

Dinsdag

Zoals ik al zei, de dagen vliegen voorbij. Dinsdag is mijn vaste dag voor Vance, waar ik de ochtend voor werk. Ik was de hele week vrij sloom, dus heb deze dag verder vrij weinig gedaan. Behalve wandelen met Sjaak natuurlijk.

Woensdag

Voor het eerst in m’n leven merk ik iets van de wintertijd. We worden elke ochtend eerder wakker, wat ik echt heerlijk vind. ’s Ochtends liepen we naar het strand en omdat de zon net opkwam, zag dit er echt uit als een schilderijtje. Ook al zitten we hier al negen (!) maanden, het blijft een mooi uitzicht.

Donderdag

Ik was een beetje klaar met werken vanuit huis, dus fietste ik naar de stad om hier ergens te werken. Onderweg kwam ik May tegen, die juist onderweg naar het strand was. We besloten samen naar Rusafa te fietsen, om hier gezellig koffie te drinken en wat te eten. Zij paste op een kat, dus daar zijn we later heen gegaan en heb ik lekker met de kat geknuffeld.

Ook al heb ik Sjaakie om mee te knuffelen, af en toe mis ik toch een kat om lekker mee te kroelen.

Vrijdag

Vandaag had ik een super slome dag. Ik was van plan om te werken, maar op de een of andere manier kwam het er niet echt van. Op dat soort momenten ben ik meer bezig met het schoonmaken van het huis en dat soort random klusjes. In de avond aten we pizza bij San Tommaso in het centrum. De pizza’s hier zijn echt héérlijk.

Zaterdag

Ik had een tijdje terug een nieuwe broek gekocht, die eigenlijk veel te lang was. Het was de bedoeling om deze naar een kleermaker te brengen om hem in te laten korten, maar dit soort klusjes stel ik op de een of andere manier altijd uit. Zaterdag besloot ik het gewoon lekker zelf te doen. Als het niet goed zou zijn, kon ik de broek alsnog naar een kleermaker brengen, dacht ik. Het is vet goed gelukt dus ik ben mega trots. Verder hebben we lekker op het strand gewandeld – zoals eigenlijk elke dag deze week.

 

Zondag

Omdat ik de afgelopen dagen nogal last had van uitstelgedrag, moest ik op zondag nog wat werk doen. Ook niet heel erg. In de middag hebben we weer een wandeling over het strand gemaakt en ’s avonds hadden we afgesproken met een paar andere expats die in Valencia wonen. Heel gezellig!

Sjaakie is nog steeds bang voor het water, haha.

Ik ga m’n best doen om weer veel foto’s te maken deze week, zodat ik volgende week weer een weekoverzicht kan maken. Komende week ben ik waarschijnlijk druk met werken, zodat ik mezelf de week erop wat meer vrij kan geven. Dan komen m’n vader, moeder & Bas en Shiron & Boy naar Valencia om onze verjaardagen te vieren. Zin in!

2 Replies to “Weekoverzicht: strandwandelingen en etentjes”

  1. Wat leuk mop! Blijf schrijven, goed van je. ✍En mooie foto’s

Geef een reactie