Weekoverzicht: tennis weer opgepakt en vroege ochtenden

Deze week bestond uit behoorlijk wat ups en downs. Ik was namelijk héél druk met een grote klus en kwam daardoor voor mijn gevoel nergens meer aan toe. Gelukkig hebben we ook een hoop hele leuke dingen gedaan, zoals het oppakken van tennis, veel wandelingen gemaakt en van het héérlijke weer genoten.

Maandag

Dave had me een tennisracket gegeven voor mijn verjaardag. Maar omdat het weer niet heel erg meezat de afgelopen weken, waren we er nog niet aan toegekomen om een potje te tennissen. Tot afgelopen maandag! Ik moet eerlijk zeggen dat ik dik ben ingemaakt en dat het weer heel erg wennen was, maar dat het toch nog beter ging dan ik van te voren had verwacht.

 

Dinsdag en woensdag

Dinsdag had ik de hele dag keihard gewerkt en verder niet zo veel boeiends gedaan. Op woensdag besloot ik dat het een goed idee was om extra vroeg m’n bed uit te gaan om vooral in de ochtend te knallen met al het werk dat nog gedaan moest worden. Dat voelde héél goed. Ik was namelijk precies op tijd om de zon op te zien komen en liep vervolgens te glunderen over het strand.

 

Maar ook in de avond liepen we precies op het goede moment over het strand. De lucht was zó mooi!

 

Donderdag en vrijdag

Omdat het me zo’n goed gevoel gaf om wat eerder op te staan, besloot ik dat donderdag ook te doen. Het uitzicht was wederom prachtig (dit plaatje kan gewoon niet saai worden).

 

Hoewel de ochtend weer vrij soepeltjes verliep, had ik in de middag een flinke dip. Ik had nog zoveel werk te doen dat ik het even niet meer zag zitten. Uiteindelijk viel het natuurlijk heus wel mee: alles is gelukt en ik heb mijn deadlines gehaald.

En omdat Dave nogal van de ‘alles of niets’-mentaliteit is, besloten we op vrijdag weer te gaan tennissen. Ik moet zeggen: dit keer ging het stukken beter (maar ik werd alsnog dik ingemaakt, de cijfers laten we maar even voor wat het is).

Zaterdag

Omdat dit zo’n drukke werkweer was, besloot ik in het weekend alles even te laten voor wat het was. Dat komt niet zo heel vaak meer voor sinds ik voor mezelf begonnen ben, maar ik moet zeggen dat dat toch wel heel erg lekker was. Dat betekende ook dat ik eindelijk weer wat tijd overhad om iets in het huishouden te doen en dus ging ik boodschappen doen met m’n favoriete trolley (lol).

Zondag

Zondagochtend maakten Dave en ik een lange wandeling om te ontbijten. We waren er alleen niet helemaal van op de hoogte dat de Valencia marathon bezig was en dat we dus praktisch ingesloten zaten. Dave bedacht dat het wel een goed idee was om gewoon zo snel mogelijk over te steken, tussen de hardlopers door. En dus rende ik half in paniek achter hem aan. Gaf me flashbacks naar de Dam tot Damloop die ik ooit gerend heb en op dat soort momenten ben ik er ook weer zeker van dat ik dat nooit meer zal doen. Vervolgens waren we zelf ook weer erg sportief bezig, want ook ja: vandaag gingen we voor de derde keer deze week tennissen…

Hier in Valencia zijn heel veel plekjes waar zwerfkatten zitten. Mensen uit de buurt brengen voer en water en zo blijven de katjes hier dus ook wonen. Elke keer als we zo’n groepje katten zien zitten wil ik er eigenlijk wel eentje meenemen.

 

Het is de hele week trouwens echt prachtig weer! We hebben gisteren dan ook de hele dag van de zon kunnen genieten (en je ziet het goed ja, ik zit hier in een t-shirtje op het strand in fucking december #blessed).

Tot volgende week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *