Weekoverzicht: zomerse dagen in de winter

Het is even gelden dat ik een weekoverzicht geschreven heb. De laatste keer dat ik een weekoverzicht schreef, ging het nog over kerst. In de tussentijd ben ik 1,5 week in Nederland gespendeerd om hier het één en ander te regelen en om natuurlijk iedereen (voor zover mogelijk) weer even te kunnen knuffelen. Inmiddels ben ik weer back on track in Valencia en leek het me wel zo’n goed idee om ook de weekoverzichten weer op te pakken.

Hoewel ik nu een nieuwe telefoon heb (met een veel betere camera), vergeet ik alsnog redelijk vaak om hier dan ook daadwerkelijk foto’s mee te maken. Dat is dan ook de reden dat ik nu even twee weken in één overzicht prop.

Weekend routine

Het is inmiddels een soort van ritueel geworden: ontbijten bij Bastard Coffee & Kitchen. Het is ongeveer een half uur lopen en dat is perfect voor een rondje met Sjaak. Daar komt bij dat de pancakes en de koffie hier wel echt heerlijk zijn! Eenmaal thuis had ik nog meer zin om te eten en dus maakte ik sinds tijden weer eens een bananenbrood.

Windkracht 10

Afgelopen week hebben we echt héérlijk weer gehad, maar er zaten ook wat mindere dagen bij. De blauwe lucht doet vermoeden dat het zo’n 30 graden was, maar het waaide hard en het was ijskoud. Evengoed heerlijk om over het strand te lopen!

Sjaak had een tijdje terug een periode dat-ie behoorlijk slecht luisterde en alles interessanter vond dan mij (of Dave). Als we met hem over het strand liepen, rende hij ver weg om vervolgens niet meer terug te komen. Dat zorgde ervoor dat we eigenlijk helemaal geen zin meer hadden om hem los te laten op het strand, en dat zorgde eigenlijk vooral voor irritatie. Gelukkig gaat het nu weer een stuk beter. Hij luistert, hoeft niet eens meer naar élke andere hond om te spelen en als-ie dat wel doet, komt hij (in de meeste gevallen) gewoon weer terug als we hem roepen. Laten we hopen dat het zo blijft.

Miracle Morning

Dit zijn toch wel echt mijn lievelingsochtenden: vroeg met Sjaakie naar buiten om de zon zien op te komen. Mijn dag begint hierdoor meteen een stuk relaxter. De laatste tijd had ik nogal moeite om mijn bed uit te komen en dus besloot ik om weer eens de Mircale Morning toe te passen. Ik stond (welgeteld 2 dagen) om half 7 al op en begon de dag met meditatie, schrijven, lezen en een wandeling met Sjaakie. Het lukte me niet om het lang vol te houden, maar ik ben van plan om dit de komende tijd weer wat vaker toe te passen (al dan niet per se om half 7 opstaan).

Zomerse dagen

We hadden mazzel afgelopen week, want het was echt zomers weer met 25 graden! Ik had me daar niet heel erg goed op voorbereid en was veel te warm gekleed, maar dat mocht de pret niet drukken. We besloten een flink stuk te wandelen om vervolgens te lunchen bij Beirut, een Libanees restaurant. Heerlijk!

De komende tijd ga ik mijn best doen om wat meer beeld te schieten en jullie op de hoogte te houden van wat we hier allemaal aan het doen zijn. Tot het volgende weekoverzicht. 😉

x.

One Reply to “Weekoverzicht: zomerse dagen in de winter”

  1. Heeeerlijk leventje hoor! <3

Geef een reactie