Weekoverzicht: zonnestralen en herenigingen

Ja hoor, ook dit keer weer een weekoverzicht van mijn hand. De week begon erg gemoedelijk, en eindigde in een gezellige boel met m’n familie die Nederland voor even hebben verlaten om ons weer op te zoeken in Valencia. Benieuwd wat ik nog meer heb gedaan deze week? Ik neem je weer mee:

Maandag

Zoals ik al zei, begon de week lekker rustig. Op maandag heb ik een beetje gewerkt en een lekker stuk over het strand gewandeld met Sjaakie. Ik weet niet precies wat er met hem aan de hand was deze week, maar hij was behoorlijk vervelend. Hij luisterde voor geen meter en vond andere honden interessanter dan een gillende vrouw die 2 kilometer verderop stond (ik).

 

Woensdag

Toen ik Sjaakie in de ochtend ging uitlaten, kwam de zon net op. Op deze momenten wil ik zo snel mogelijk naar het strand wandelen omdat ik weet dat het er vanaf daar nog mooier uit ziet. Verder gebeurde er iets bijzonders, want Sjaak liep zowaar een klein stukje het water in. #proudmomma

Niet alleen in de ochtend, maar ook in de avond was het uitzicht vanaf het strand prachtig.

Donderdag

Donderdag gingen we op zoek naar cadeaus voor Shiron en Boy. We zijn volgende week met z’n allen jarig en daar horen natuurlijk passende cadeaus bij. Om even gebruik te maken van de gelegenheid, heb ik mezelf even verwend met een nieuwe jas. Want ook in Valencia kan het behoorlijk koud zijn.

Vrijdag

Op vrijdag heb ik in de ochtend wat werk afgemaakt, om later op de dag even de stad in te gaan. Hier dronk ik op m’n gemak een koffie terwijl ik naar de Yous & Yay podcast luisterde (aanrader). Ik was van plan om voorlopig geen melk meer te drinken om te kijken of mijn huid daar beter op gaat. Had ik even niet bij stilgestaan toen ik deze café con leche bestelde. Omdat mijn vader vanaf zaterdag in Valencia zou zijn, besloten Dave en ik nog even met z’n tweetjes uit eten te gaan. Het werd pizza (surprise).

Zondag

Op zaterdag kwam papa hier aan, maar heb ik vrijwel geen foto’s gemaakt, en op zondag volgde de rest. We hebben met z’n allen geluncht bij ons in de buurt en maakten een strandwandeling. Het was echt prachtig weer dus we hadden geluk! In de avond ben ik met Shiron, Boy, papa en Dave iets gaan eten in Rusafa.

Volgende week weer meerrrr! Met uiteraard de meest bijzondere dag van het jaar: 14 november.

Geef een reactie